Članovi direkcije Dubrovnik karneval festa u Kotoru

Članovi direkcije Dubrovnik karneval festa posjetili su Kotor i gostovali na Radio Skali u emisiji «U žiži» u nedjelju, 23. siječnja 2011. Izvršni producent Ante Tolj, glazbeni producent Ante Skaramuca i voditeljica odnosa s javnošću Karla Labaš su predstavili program ovogodišnjeg Dubrovnik karneval festa skupa s gospođom Rafelom Pinom Lazarević, predstavnicom karnevalske skupine «Karampana» iz Kotora, koja će u organizaciji Hrvatskog građanskog društva Crne Gore ove će godine gostovati na dubrovačkom karnevalu.

Tradicionalni Dubrovački karnevo ove godine ima novo ruho – u razdoblju od 4. veljače do 6. ožujka nudi više od mjesec dana glazbeno – karnevalskih događanja, s prvim dubrovačkim festivalom zabavne glazbe i gostovanjem 20 karnevalskih gradova iz 6 zemalja: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Makedonije i Albanije.

Na programu su i brojna popratne događanja – karnevalski park i šator s glazbom uživo s glazbenim sastavima iz cijele regije i gastro priredbama, Opereta mix u izvedbi Dubrovačkog simfonijskog orkestra i hrvatskih opernih zvijezda Ronalda Brausa i Danijele Pintarić, karnevalska regata, umjetničke izložbe, maškarane zabave i velika karnevalska lutrija.

Radio emisiju u cijelosti možete poslušati na web portalu Radio Skale, a više o kulturno – zabavnoj manifestaciji Dubrovnik karneval fest na http://www.karnevalfest.hr/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: