Upravni odbor (2011.g.-2015.g.)

KADROVSKA OBNOVA DRUŠTVA

27. srpnja 2011. godine održana je u Kotoru Izborna Skupština HGDCG na kojoj su izabrani članovi Upravnog odbora

Novi članovi Upravnog odbora:

Mirko Vičević-predsjednik HGDCG

Danijela Vulović-tajnica HGDCG

Ljerka Sindik-član

Dijana Milošević-član

Poly Gjurgjević-član

Andrea Marić-član

Tripo Schubert-član

MIRKOMirko Vičević, rođen 30.06.1968. godine u Kotoru. Gimnaziju je završio u Kotoru, studira na fakultetu za Mediteranske poslovne studije u Tivtu. Aktualni je trener VA “Cattaro” sa kojom je prošle sezone osvojio LEN Kup. Dobitnik je mnogobrojnih priznanja, odlikovanja, nagrade Grada Kotora “21. Novembar”, a u SFRJ je biran za najboljeg sportistu Crne Gore i Kotora. Kao vaterpolista ponikao je u VK “Primorac”, a igrao je za hrvatske, talijanske i španske klubove. Prvi je kapiten vaterpolo reprezentacije samostalne Crne Gore. Zaslužni je sportista Crne Gore, osvajač je brojnih medalja na prvenstvima i kupu SFRJ, a sa reprezentacijom na balkanskim, mediteranskim, univerzitetskim, europskim i svjetskim prvenstvima i Olimpijadama. Aktivni je član HGD CG -Kotor. Govori italijanski i engleski jezik. Oženjen, otac dvoje djece.

Danijela Vulović, rođena 13.04.1979. godine u Kotoru. Završila je Gimnaziju i Fakultet za Pomorstvo, odjel pomorski menadžment u Kotoru. Završila je nižu muzičku školu. Direktor je pomorske agencije “Adriamar consulting and shipping” Kotor. Aktivna članica HGD CG – Kotor. Član je Gradske muzike Kotor. Govori engleski i italijanski jezik. Udata, majka dvoje djece.

Ljerka Sindik, rođena 28.08.1966. godine u Kotoru. Gimnaziju je završila u Kotoru, a Filološki fakultet – odjel za engleski jezik i književnost u Sarajevu. Članica Bokeljske mornarice -podružnice Tivat, NKD “Napredak” Donja Lastva (od osnutka), HNV (od osnutka), Aktivna članica HGD CG i predsjednica HGDCG-Podružnice Tivat.

Dijana Milošević, rođena 30.08.1961. godine u Kotoru. Gimnaziju je završila u Kotoru, a Prirodno matematički fakultet u Beogradu. Zaposlena kao profesor matematike u osnovnoj školi “Narodni heroj Savo Ilić” u Dobroti i vrši funkciju pomoćnika ravnatelja. Bavi se dramskim spisateljstvom, informatikom i računalstvom. Aktivna je članica HGD CG -Kotor. Član je HGI od osnutka i HNV od 2013.g. Govori engleski jezik. Majka je troje djece.

Poly Gjurgjević, rođen 06.04.1953. godine u Rijeci. Završio je pomorsku školu i dugo godina plovio kao zapovjednik. Završio je nižu muzičku školu u Rijeci. Aktivno se bavi glazbom i sportom. Vlasnik je firme “Maremonti” Kotor, koja se bavi uslugama transfera, ren-a-car, i dr. Aktivan je član HGD CG – Kotor. Govori engleski i italijanski jezik. Oženjen, otac troje djece.

Andrea Marić, rođena 03.06.1986. godine u Kotoru. Završila je Gimnaziju u Kotoru i Fakultet za poslovni menadžment u Baru. Završila je nižu muzičku školu u Tivtu, i član je Glazbeno – prosvjetnog društva Tivat. Aktivna je članica HGD CG – Podružnice Tivat. Govori engleski jezik.

Tripo Schubert, rođen 27.01.1940. godine u Kotoru. Završio je klasičnu gimnaziju u Kotoru, a Tehnološko – metalurški fakultet u Beogradu. Radio je na svim rukovodećim mjestima u hemijskoj industriji “Rivijera”, a na funkciji generalnog direktora bio je 10. godina.  Dobitnik je ordena rada sa zlatnim vijencem i ordena “Red hrvatskog pletera” kojeg mu je dodijelio predjednik RH, Ivo Josipović. U mirovini je od 2000. godine. Jedan je od osnivača HGD CG i prvi njegov predsjednik, a zatim i tajnik. Govori francuski jezik. Oženjen, otac dvije kćerke.

 

Komentari isključeni za Upravni odbor (2011.g.-2015.g.)
%d blogeri kao ovaj: