Sastanak podružnice Podgorica

Upravni odbor HGDCG -Podružnica Podgorica održao je prvi ovogodišnji sastanak. Na dnevnom redu, među ostalim, razmatrano je financijsko izvješće za 2010.godinu, izvršena je analiza opremanja prostorija Podružnice i usvojen Plan rada za 2011.godinu.
Posebno se živo raspravljalo o aktivnostima u tekućoj godini koje su nakon toga usvojene kao sastavni dio Plana rada. Jedan od prioritetnih zadataka je otvaranje i rad prostorija Podružnice za šire članstvo i sve zainteresirane građane, tako da će realizacija tog zadatka početi već od 1. veljače. Naime, prostorije Podružnice biti će otvorene svake srijede od 17,00 do 20,00 i subotom od 10,00 do 13,00 sati.
Pored navedenog, Planom rada je predviđen prijem novih članova Društva, nastavak opremanja prostorija, formiranje potrebne evidencije fonda knjižnice, organizacija kulturnih manifestacija, i niz sličnih aktivnosti. Obzirom na aktivniji rad članova društva, težište će biti i na prezentaciji aktivnosti Podružnice putem medija u cilju popularizacije u sredini gdje djelujemo.
Rodoljub Delin

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: