Javni poziv Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske za učenje hrvatskog jezika

29042016_684922602

Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske s ciljem očuvanja hrvatskog jezika i kulture te promicanja suradnje i povezanosti s Hrvatima i njihovim potomcima diljem svijeta 15. travnja 2016. godine objavio je:

JAVNI POZIV ZA DODJELU NAKNADA/STIPENDIJA ZA UČENJE HRVATSKOG JEZIKA U REPUBLICI HRVATSKOJ I ZA INTERNETSKO UČENJE HRVATSKOG JEZIKA U AKADEMSKOJ GODINI 2016./17.

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskog naroda, njihovi supružnici, kao i prijatelji hrvatskog naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, s navršenih 18 godina života, završenom najmanje srednjom školom te s prebivalištem izvan Republike Hrvatske ili pak s prebivalištem/boravištem u Republici Hrvatskoj najviše zadnje dvije godine zaključno s danom objave Javnog poziva.

Sve ostale pojedinosti navedene su u tekstu Javnog poziva koji je dostupan na mrežnim stranicama www.hrvatiizvanrh.hr također na engleskom i španjolskom jeziku.

ROK ZA SLANJE PRIJAVA JE 16. svibnja 2016. godine

Postano u Uncategorized. Komentari isključeni za Javni poziv Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske za učenje hrvatskog jezika
%d blogeri kao ovaj: