Tripo Schubert za Radio Dux-Najava Tripundanske večeri

goran karan

Kotor, 6. veljače 2014. (Radio Dux) – “Tripundasko veče” pučka je svečanost koja se nekada organizirala u kafani “Dojmi” a koju smo mi kao društvo obnovili prije dvanaestak godina, i uvjek je veče prije Vanjske proslave Svetog Tripuna – kazao je gostujući u našem programu prvi predsjednik HGD CG, Tripo Schubert .

Prije tri godine HGD CG je ustanovilo dodjelu plakete-povelje zaslužnim pojedincima na uspostavljnju dobrih odnosa Crne Gore i Hrvatske koju ćemo i ove godine dodjeliti.

Ovogodišnje “Tripundansko veče” bit će održano u subotu 8.veljače, u hotelu „Splendid” u Bečićima sa početkom u 20 sati.

U muzičkom programu će učestvovati Goran Karan i Vagabundo bend, a gosti večeri bit će vokalno-instrumentalni sastav „Lungo mare” i ženska klapa „Incanto” iz Kotora.

Zainteresirani mogu rezervirati i kupiti karte u prostorijama Hrvatskog građanskog društva u Kotoru, na zatvorenom bazenu u Škaljarima u terminu od 8 do 12 sati. Cijena ulaznice sa večerom je 25 eura. Kontakt telefon je 069 041 153.

Gostujući u našem programu prvi predsjednik HGD-a CG. Tripo Schubert predstavio je program i plan rada društva za 2014.godinu.

Više poslušajte u našoj emisiji “Tragom Hrvata Boke i događaja”.

Postano u Aktivnosti HGD, Intervjui. Komentari isključeni za Tripo Schubert za Radio Dux-Najava Tripundanske večeri
%d blogeri kao ovaj: