Zagrebački računalni savez otvara vrata mladim informatičarima HGD CG

logo (1)

Ljetni kampovi Božo Težak nastavljaju sa svojom četrnaestom sezonom. I ove godine će se održati u nešto skromnijem izdanju, kao i protekle tri godine. Sve će se ponovno odvijati u dva termina, od 16. do 24/25. i od 24. do 31.8., a satnica polaska i povratka ovisit će i ove godine o mogućnostima morsko kopnenog povezivanja prilikom izmjene grupa. Mogućnost povlaštene prijave te beneficija imaju polaznici naših radionica i natjecanja, a poglavito najbolje plasirani natjecatelji na “BOŽI” koji će se održati od 12/13 do 17.6. U drugom terminu, rezerviranom za ranu darovitost, prednost imaju svi sudionici programerske lige MINI VIJUG@  te svi stari i novi polaznici radionice programersk@ vijuga te MUDRI radionica glazbe i filma te stvaralaštva. I ove godine otvoreni smo prema nekolicini najboljih matematičara, osobito onih najmlađih, matematičkih klokančića. Osim toga, kao i svake godine ugostit ćemo i najbolje male zaljubljenike u digitalnu elektroničicu te grupu vrijednih poklonika informatičkog stvaralaštva i multimedijalaca. Ove godine otvorili smo se i za nove članove iz Kotora koju se nam putem agilnog društva HGDCG poslali najavu za predbilježbe, slično su učinili i učenici iz Paga, a zanimanje pokazuju mladi informatičarski novaci iz Vrgorca, Imotskog, Ciste Prova te Cavtata i Hercegovine. Zahvaljujući angažmanu HSK zanimanje pokazuju daroviti učenici iz Kanade te drugih zemalja u kojim žive Hrvati tako da se i oni mogu očekivati najkasnije iduće godine.

Predbilježbe će se aktivirati u ponedjeljak 10.6., a način organiziranja kampova bit će sličan prošlogodišnjem, uz malo više prave matematike i individualnog rada s darovitim minićima.

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE

1.  termin 16. –  24/25.8.

A. GLAVNA GRUPA: poticanje darovitosti u programiranju, BOŽO TEŽAK
B. Kroz igru do STVARALAŠTVA
PRIJAVNICA, prvi termin

2. termin 24.8. – 31.8.

A. GLAVNA GRUPA: poticanje rane darovitosti u programiranju, LJETO S VIJUGOM
B. MULTIMEDIJA i Digitalna elektroničica kroz igru.
PRIJAVNICA, drugi termin

Vezano na svaki termin, uvijek bude dovoljno obavijesti i o tijeku prijava, ali i o detaljima vezanim uz polazak odnosno povratak.Prisjetimo se kako je bilo prošle godineA kako je bilo na prvom kampu, u školskoj godini 1999./2000.?

BOŽO VAS ZOVE!

N A P O M E N A! Članovi ZRS-a, a osobito najbolji natjecatelji programerskih liga u sklopu ZG.Informatijade BOŽO TEŽAK, koja počinje idući tjedan, imat će i ove godine posebne pogodnosti. Određene pogodnosti će imati i  najuspješniji natjecatelji drugih hrvatski natjecanja. Pogodnosti se ne zbrajaju, već se uzima ona najpovoljnija pojedinačna pogodnost za polaznika.

POGODNOSTI

Preuzeto sa web portala Zagrebačkog računalnog saveza

http://web.zrs.hr/

Postano u Uncategorized. Komentari isključeni za Zagrebački računalni savez otvara vrata mladim informatičarima HGD CG
%d blogeri kao ovaj: