Veleposlanik Austrije u posjeti Društvu

Veleposlanik Austije u Crnoj Gori, Martin Pammer, posjetio je 4. rujna Hrvatsko gradjansko društvo Crne Gore. Njega su u prostorijama Društva u Kotoru primili predsjednik Mirko Vičević, tajnica Danijela Vulović i član UO Tripo Schubert. Povod ovog posjeta je interesovanje Veleposlanika Pammera za rad našeg Drušva, a posebno za bogatu nakladnu djelatnost.

Vičević i Schubert upoznali su Veleposlanika sa realiziranim projektima u proteklom desetljeću, i informirali ga o budućim planovima i projektima Društva. Takođe se govorilo i o mogućnostima prezentiranja bogate bokeljske kulture u Austiji, kao i austrijske u Crnoj Gori.

Zahvaljujući na srdačnom prijemu, Veleposlanik Pammer je čestitao na postignutim rezultatima i izrazio nadu da će tako biti i u budućnosti. Veleposlanik Pamer je takođe čestitao g-dinu Schubertu na nedavnom odlikovanju koje mu je dodijelio predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

Predsjednik Vičević poklonio je Veleposlaniku Pammeru nekoliko najznačalnijih publikacija iz bogate nakladne djelatnosti Društva.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: